Електронний каталог
Медведєва А.О.
Документи:
- Барна справа (Текст) [Текст] : програма / авт. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарство. – 1067/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 с. – 14,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : робоча програма дисципліни / авт. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва, О.П.Вітряк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 236/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 45,00.
- Гігієна і санітарія (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. О.Л. Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства;. – 1289/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 30,00.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Л.Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 98 с. – Бібліогр.: с. 96-98. – 34.00.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / авт. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 574/10 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 10,00.
- Гігієна і санітарія (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства;. – 1282/14[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 15,00.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 1020/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,91.
- Гігієна і санітарія [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 106/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 10,36.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 92с. – Бібліогр.: с. 91-92. – 17.86.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 440/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 13,61.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 116/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 c. – 13,50.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1200/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 26 c. – 13,00.
- Етнічні кухні [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва. – 784/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 7,43.
- Етнічні кухні [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва. – 907/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 7,70.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Т.Є. Литвиненко [та ін.]; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 662/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 38 с. – 13,50.
- Робоча програма виробничої практики [Текст] [Текст] / авт. А.О. Медведєва, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і оргнізації ресторанного господарства. – 769/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 20 с. – 14,00.
- Світ випічки [Текст] : Ділова гра з дисципліни "Технологія продукції у закладах ресторанного господарства" / Каф. технології та організації ресторанного господарства; авт. В.В. Дорохович, А.О. Медведєва. – 747/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 5,92.
- Технологічний процес виробництва продукції ресторанного господарства [Текст] : ділова гра з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медвєдєва. – 179/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 46 c. – 9,67.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Розділ "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" / авт. В.В. Дорохович, А.О. Медведєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 860/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 583/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. ОКР "бакалавр" напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 937/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 87 с. – 6,36.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1017/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 85 с. – 7,08.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр" напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1046/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 96 с. – 11,07.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 349/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 216 c. – 30,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1214/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 17,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 701/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 16 c. – 36,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1232/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 216 c. – 34,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга, А.О. Медвєдєва, А.О Т.О. Марцин, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1290/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич,Т.І. Юдіна, А.О. Медвєдєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1276/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 50 c. – 70,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: А.Ю. Медведєва, Т.О. Марцин ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 116 с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 48.00.
- Антонюк, І. О. Організація ресторанного господарства [Елетронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : програма / Course Summary / І. О. Антонюк, А. О. Медведєва, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / 21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Bar Business : програма / Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 17-41/20П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Bar Business : програма / Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Антонюк, І. Ю. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : програма/Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : програма / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 35 с.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа (Електронний ресурс) [Текст] = Bar Business : робоча програма/Course Outline / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 02-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курс. роботи / В. А. Гніцевич, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 05-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 33 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна, А.О. та ін. Медведєва ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 03нд-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Григоренко, О. М. Інновації у громадському харчуванні та визначення їх конкурентоспроможності [Текст] / О. М. Григоренко, А. О. Медвєдєва, Г. Т. П'ятницька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.176-182.
- Кравченко, М. Ф. Гігієна та санітарія [Електронний ресурс] [Текст] = Hygiene and Sanitation : робоча програма/Course Outline / М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП21. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Супи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська, І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 200 с. – Бібліогр.: с. 196-198. – ISBN 978-966-629-942-3 : 170.00.
- Кравченко, М. Ф. Гігієна та санітарія [Електронний ресурс] [Текст] = Hygiene and Sanitation : програма/Course Summary / М. Ф. Кравченко, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кравченко, М. Ф. Гігієна та санітарія [Електронний ресурс] [Текст] = Hygiene and Sanitation : програма/Course Summary / М. Ф. Кравченко, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Медведєва, А. Технологія безглютенових булочних виробів [Текст] / А. Медведєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 115-123.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and Baking Art : програма / Course Summary / А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41 / 21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 21-41 /РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект. лекцій / А. О. Медведєва, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 194 с.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, Л. А. Рибчук, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 19-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 30 с.
- П"ятницька, Г. Т. Нові технології приготування борошняних виробів та соціально-економічний ефект їх впровадження у виробництво [Текст] / Г. Т. П"ятницька, А. О. Медведєва // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.176-184.
|