Електронний каталог

Л99
Р44          Григоренко, О. М.
    Інновації у громадському харчуванні та визначення їх конкурентоспроможності [Текст] / О. М. Григоренко, А. О. Медвєдєва, Г. Т. П'ятницька
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.176-182.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'