Електронний каталог

250
Г46          Гігієна і санітарія [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 106/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 10,36.

   ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0502 "Менеджмент", професійне спрямування 050201 "Менеджмент організацій", 050201 02 "Менеджмент туристичної індустрії", 05020104 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", 05020107 "Менеджмент виставкової діяльності"


ББК Р123.6

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 20 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'