Електронний каталог

У424
Г87          П"ятницька, Г. Т.
    Нові технології приготування борошняних виробів та соціально-економічний ефект їх впровадження у виробництво [Текст] / Г. Т. П"ятницька, А. О. Медведєва
    // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.176-184.


ББК У424

            


Є складовою частиною документа Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'