Електронний каталог

664
М42          Медведєва, А. О.
    Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 21-41 /РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.

   ос бакалавр/bachelor гз 24 Сфера обслуговування/Services 07 Упр. та адміністрування/Management and Administration спец. 241 Готел.-ресторан. справа/Hotel Restaurant business 073 Менеджмент/Management освіт. програми /Готел.-ресторан. справа/Hotel Restaurant business Готельно-ресторан. бізнес /Hotel Restaurant Management


УДК 664.6:640.4

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'