Електронний каталог

246
Г46          Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 1020/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,91.

   ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", 0502 "Менеджмент2, професійне спрямування 091711 "Технологія харчування", 050201 "Менеджмент організацій"


ББК Р123.6

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 119 Завантажень: 7





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'