Електронний каталог
навчальні видання з теоретичних основ харчових виробництв для вищої школи
Документи:
- Методи контролю харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – К. : КНТЕУ, 2004. – 172с. – 10.51.
- Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. освіти I-IY рівнів акредитації / В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова [та ін.]. – Київ : Кондор, 2009. – 241с. – ISBN 9789663512655 : 45.00.
- Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. освіти I-IY рівнів акредитації / В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова [та ін.]. – 2-ге вид., стер. – Київ : Кондор, 2015. – 241с. – ISBN 9789663512655 : 114.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. товарознав. і технол. ф-в усіх форм навчання / уклад. Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 77 с. – 4.05.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.9, (№ 16) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2021. – 297 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] = Food Resources : зб. наук. пр. т.8, (№ 15) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2020. – 294 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.9, (№ 17) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2021. – 297 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.10 (№ 18) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2022. – 302 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.10 (№ 19) / ред.кол.: І.І. Ібатуллін, Л.М. Хомічак, С.Б. Вербицький та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2022. – 288 с. – 250.00.
- Технология пищевых продуктов [Текст] [Текст] : Учебник [ для студентов вузов] / Под ред. А.И.Украинца. – Київ : Аскания, 2008. – 736с. – ISBN 978-966-96847-0-7 : 85.00.
- Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук, В. З. Салата, інші та ; за ред. В.В.Касянчук. – Суми : Університетська книга, 2010. – 319 с. – Бібліогр.: с. 310-315. – ISBN 978-966-680-511-2 : 68.05.
- Винникова, Л. Г. Технология мяса и мясных продуктов [Текст] : Учебник для студентов специальности "Технология хранения,консервирования и переработки мяса" высших учеб.заведений / Л. Г. Винникова. – К. : Инкос, 2006. – 599с. : илл. – (Пищевая промышленность). – Библиогр.:599с. – ISBN 966-8347-35-8 : 70.00.
- Гамаюрова, В. С. Пищевая химия [Текст] : Лабораторный практикум:учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений / В. С. Гамаюрова, Л. Э. Ржечицкая. – СПб. : ГИОРД, 2006. – 133с. – Библиогр.:С.132-133. – ISBN 5-98879-035-6 : 67,20.
- Грегірчак, Н. М. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : лаборатор.практикум:навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Грегірчак. – Київ : НУХТ, 2009. – 302с. – ISBN 978-966-612-081-9 : 57.00.
- Джей, Дж.М. Современная пищевая микробиология [Текст] [Текст] : пер. 7-го англ. изд. / Дж.М. Джей, М.Дж. Лесснер, Д. А. Гольден. – Москва : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2012. – 887 с. – (Лучший зарубежный учебник). – ISBN 978-5-94774-920-5 : 328.00.
- Димань, Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. – Київ : Академія, 2011. – 517с. – (Альма-матер). – ISBN 9789665803461.-978-966-580-310-2 (серія) : 99.00.
- Харчова хімія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Дуленко, Ю. А. Горяйнова, А. В. Полякова, ін. та. – Київ : Кондор, 2012. – 246 с. – Бібліогр.: с. 238-239. – ISBN 978-966-351-387-4 : 65.00.
- Харчова хімія [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, ін. та. – Харків : Світ книг, 2012. – 503 с. – ISBN 978-966-2678-07-9 : 55.00.
- Колтунов, В. А. Плодовоочеві товари [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 356 с. – (Товарознавство). – ISBN 978-966-629-418-3 : 56.83.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] : підручник / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 268с. – (Товарознавство). – ISBN 978-966-629-413-8 : 38.71.
- Колтунов, В. А. Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби [Текст] [Текст] : підручник / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 483 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 466. – ISBN 978-966-629-665-1 : 90.00.
- Колтунов, В. А. Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки [Текст] [Текст] : лаб. практикум: навч. посіб. / В. А. Колтунов, .В. Гончарова І, .А.Осика В ; за ред. В.А. Колтунова. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 419 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 358-359. – ISBN 978-966-629-785-6 : 85.00.
- Кочубей-Литвиненко, О. В. Технологія отримання та первинного оброблення молока [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харч. технології та інженерія" / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко. – Київ : НУХТ, 2013. – 211 с. – Бібліогр.: с. 206-208. – ISBN 978-966-612-128-1 : 46.00.
- Кравченко, М. Ф. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] [Текст] : навч. посіб.[ для студ. вищ. навч. закл.] / М. Ф. Кравченко, А. В. Антоненко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 515 с. – Бібліогр.: с. 513-515. – ISBN 978-966-629-502-9 : 75.00.
- Кравченко, М. Ф. Соуси [Текст] [Текст] : навч. посіб / М. Ф. Кравченко, Д. Федорова, В ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 147 с. – Бібліогр.: с. 133-135. – ISBN 978-966-629-854-9 : 100.00.
- Кудряшева, А. А. Новые нанобиотехнологии и натуральные биокорректоры [Текст] [Текст] : экология,питание и здоровье человечества:учеб. пособие для студ.высших учеб. заведений / А. А. Кудряшева. – Москва : Пищепромиздат, 2007. – 96с. – ISBN 978-5-901-957-41-7 : 50.00.
- Біологічна хімія [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Л. В. Левандовський, В. Г. Дрюк, О. І. Семенова, ін. та. – 2-ге вид.,перероб.i доп. – Київ : НУХТ, 2012. – 363 с. – Бібліогр.: с. 357-358. – ISBN 978-966-612-121-2 : 74.00.
- Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология,санитария и гигиена [Текст] : Учебник для вузов / К. А. Мудрецова-Висс, А. А. Кудряшова, В. П. Дедюхина. – 7-е изд. – М. : Деловая литература, 2001. – 388с. – ISBN 5-93211-010-4 : 63.96;51.10.
- Орлова, Н. Я. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Я. Орлова, П. Х. Пономарьов. – 3-тє вид. переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 515 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 491-494. – ISBN 978-966-629-620-0 : 85.00.
- Орлова, Н. Я. Продовольчі товари.Фрукти,ягоди,овочі,гриби та продукти їхньої переробки [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Я. Орлова, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,переробл.,допов. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 416с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.413-415. – ISBN 966-629-331-5 : 39.64.
- Пасальський, Б. К. Хімія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / Б. К. Пасальський. – К. : КДТЕУ, 2000. – 195с. – Бібліогр.192с. – ISBN 966-7376-47-8 : 9.00;3.70;12.91.
- Харчова біотехнологія [Текст] [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька, Н. Ф. Кігель. – Київ : Ліра-К, 2016. – 408 с. – Бібілогр.: с. 391-401. – ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00.
- Пирог, Т. П. Загальна біотехнологія [Текст] [Текст] : підручник для студ.вищ. навч. закладів / Т. П. Пирог, О. А. Ігнатова. – Київ : НУХТ, 2009. – 336с. – ISBN 978-966-612-083-3 : 84.00.
- Пономарьов, П. Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 126с. – ISBN 978-966-364-856-9 : 26.00.
- Рогов, И. А. Химия пищи [Текст] [Текст] : учеб. для студ. высш. учеб. завед., обучающихся по направлению 260300 "Технология сырья и продуктов животного происхождения" / И. А. Рогов, Л. В. Антипова, Н. И. Дунченко. – Москва : КолосС, 2007. – 853с. – (Учебники и учебные пособия для студ. высших учеб. завед.). – Библиогр.: с.839-840. – ISBN 9785953204088 : 336.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 295 с. – ISBN 978-966-629-451-0 : 50.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 295 с. – ISBN 978-966-629-451-0 : 60.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Л. І. Демкевич. – 2-ге вид., переробл. і допов. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 406 с. – Бібліогр.: с. 404-406. – ISBN 966-629-170-3 : 80.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів / Г. Б. Рудавська, І. В. Леріна, Л. І. Демкевич. – К. : КНТЕУ, 2001. – 324с. – ISBN 966-629-003-0 : 12.70.
- Сирохман, І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. – К. : Лібра, 2007. – 598с. – Бібліогр.:С.598. – ISBN 966-7035-19-0 : 70.00.
- Сичевський, М. П. Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки та розвитку держави [Текст] [Текст] : монографія / М. П. Сичевський. – Київ : Аграрна наука, 2019. – 388 с. – Бібілогр.: в підрядк. прим.. – ISBN 978-966-540-459-0 : 130.00.
- Цехмістренко, С. І. Біохімія молока та молокопродуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. І. Кононський. – Біла Церква : Білоцерк.книж.ф-ка, 2014. – 167 с. – Бібліогр.: с. 152. – ISBN 978-966-2122-37-4 : 50.00.
- Цехмістренко, С. І. Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : Білоцерк.книж.ф-ка, 2014. – 191 с. – Бібліогр.: с. 169. – ISBN 978-617-657-016-5 : 50.00.
- Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст] [Текст] : учеб. пособие в 2-х ч. ч.1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, В. И. Маяк, О. А. Маяк. – Харьков : Харьк.гос. ун-т питания и торговли, 2012. – 179 с. – Библиогр.: с. 178-180. – ISBN 978-966-405-275-4 : 35.00.
|