Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338.4
П78
Продовольчі ресурси [Текст]
[Текст] : зб. наук. пр. т.10 (№ 18) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2022. – 302 с. – 250.00.
УДК 338.439:664]:005.412(477)(082)
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство плодів та овочів
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/П/продовольчі ресурси
Каталог книг/Т/товарознавство харчових продуктів
Каталог книг/Ф/фізичні властивості фруктів та овочів
Каталог книг/Н/навчальні видання з товарознавства харчових продуктів для вищої школи
Каталог книг/Н/навчальні видання з теоретичних основ харчових виробництв для вищої школи
Каталог книг/П/плодовочевий ринок
Каталог книг/Т/товарна якість фруктів та овочів
УДК/- ТАБЛИЦІ ЗАГАЛЬНИХ ВИЗНАЧНИКІВ/---/(0...) Загальні визначники форми документів. Таблиця 1d/(08) Збірки. Зібрання творів. Форми. Переліки. Образотворчі та графічні документи. Ділові видання підприємств та фірм. Спеціальні види документів/(082) Збірки творів різних авторів
УДК/- ТАБЛИЦІ ЗАГАЛЬНИХ ВИЗНАЧНИКІВ/---/(1/9) Загальні визначники місця. Таблиця 1e/(3/9) Окремі місцевості стародавнього та сучасного світу/(4/9) Країни та місцевості сучасного світу/(4) Європа/(477) Україна
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/3 СУСПІЛЬНІ НАУКИ/33 Економіка. Економічні науки/338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни/338.4 Виробництво продукції та надання послуг за галузями економіки/338.43 Економіка сільського господарства. Економіка продовольчого виробництва/338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка харчових продуктів. Економічні аспекти харчування
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/0 ЗАГАЛЬНИЙ ВІДДІЛ. НАУКА ТА ЗНАННЯ. ОРГАНІЗАЦІЯ. ІНФОРМАЦІЯ. ДОКУМЕНТАЦІЯ. БІБЛІОТЕЧНА СПРАВА. УСТАНОВИ. ПУБЛІКАЦІЇ/00 Загальні питання науки та культури/005 Управління. Менеджмент/005.4 Процеси в управлінні/005.41 Еволюційні процеси. Життєві цикли/005.412 Ріст. Зростання. Збільшення. Розвиток
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'