Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Т38
Технология пищевых продуктов [Текст]
[Текст] : Учебник [ для студентов вузов] / Под ред. А.И.Украинца. – Київ : Аскания, 2008. – 736с. – 85.00.
ISBN 978-966-96847-0-7
ББК Л80-1я73+Р123.0я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Учбовий фонд
42
42
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/Х/харчові добавки
Каталог книг/Д/дієтологія
Каталог книг/Т/технологія молочних продуктів
Каталог книг/Т/технологія харчових продуктів
Каталог книг/Т/технологія продукції громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з теоретичних основ харчових виробництв для вищої школи
Статистика використання: Видач: 546
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'