Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Г79
Грегірчак, Н. М.
Мікробіологія харчових виробництв [Текст]
[Текст] : лаборатор.практикум:навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Грегірчак. – Київ : НУХТ, 2009. – 302с. – 57.00, 1 000 пр.
ISBN 978-966-612-081-9
ББК Л80-1я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
25
24
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/Н/навчальні видання з теоретичних основ харчових виробництв для вищої школи
Статистика використання: Видач: 388
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'