Електронний каталог

Л80
К78          Кравченко, М. Ф.
    Теоретичні основи харчових технологій [Текст] [Текст] : навч. посіб.[ для студ. вищ. навч. закл.] / М. Ф. Кравченко, А. В. Антоненко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 515 с. – Бібліогр.: с. 513-515. – 75.00, 300 пр.


ISBN 978-966-629-502-9ББК Л80-1я73+Л80-9я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 6 6
Учбовий фонд 49 48
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 365





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'