Електронний каталог

Л80
Р40          Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст] [Текст] : учеб. пособие в 2-х ч. ч.1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, В. И. Маяк, О. А. Маяк. – Харьков : Харьк.гос. ун-т питания и торговли, 2012. – 179 с. – Библиогр.: с. 178-180. – 35.00, 100 экз.


ISBN 978-966-405-275-4ББК Л80-1я73+Л81я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'