Електронний каталог

Л92
В48          Винникова, Л. Г.
    Технология мяса и мясных продуктов [Текст] : Учебник для студентов специальности "Технология хранения,консервирования и переработки мяса" высших учеб.заведений / Л. Г. Винникова. – К. : Инкос, 2006. – 599с. : илл. – (Пищевая промышленность). – Библиогр.:599с. – 70.00.


ISBN 966-8347-35-8ББК Л92я73+Л92-9я73+Л962я73+Л80-1я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 5 5
Учбовий фонд 41 41
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 176





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'