Електронний каталог
виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Документи:
- Изготовление колбас, солонины и ветчины [Текст] / Сост.Д.В.Девель. – К. : Свенас, 1995. – 112с. – ISBN 5-85722-085-8 : 3,50.
- Инструкция по порядку и периодичности контроля за содержанием микробиологических и химических загрязнителей в мясе, птице,яйцах и продуктах их переработки [Текст] / Сост. И.М.Скурихин,И.Б.Куваева,В.А.Тутельян,А.М.Иваницкий. – М. : ДеЛи, 2000. – 80с. – ISBN 5-93314-012-0 : 33.90.
- Итоги науки и техники [Текст]. Т.2 : Пищевая промышленность / Под ред.А.И.Михайлова. – М. : ВИНИТИ, 1986. – 254с. – (Экономика и организация производства отраслей легкой и пищевой промышленности). – 2.60.
- Ковбасні вироби,натуральні продукти зі свинини,яловичини,баранини,напівфабрикати,консерви [Текст] : Лабораторний практикум:Навч.посібник / Упоряд.О.А.Коваль. – К. : Основа, 2004. – 168с. – Бібліогр.166с. – ISBN 966-699-083-0 : 42.25.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Переработка продукции растительного и животного происхождения [Текст] / Под общ.ред.А.В.Богомолова и Ф.В.Перцевого. – СПб. : ГИОРД, 2001. – 336с. – ISBN 5-901065-31-Х : 27.50;45.10.
- Повышение качества мяса бройлеров [Текст] : Научные труды ВАСХНИЛ / Гл.ред.С.И.Сметнев. – М. : Колос, 1975. – 158с. – 0.50.
- Резервы увеличения производства свинины [Текст] : Сборник / Сост.:Волощик П.Д. – М. : Московский рабочий, 1985. – 152с. – 0.35.
- Сало и копчености домашнего приготовления [Текст]. – Донецк : Донеччина, 2000. – 192с. – (В помощь фермеру). – ISBN 966-556-158-8 : 6,40.
- Сборник рецептур мясных изделий и колбас [Текст] / Сост.К.П.Юхневич. – СПб. : Профессия, 2001. – 322с. – ISBN 5-93913-011-9 : 74.28;55.00;55.56.
- Селянські (фермерські)господарства України [Текст] / Мінстат України. – К : Мінстат України, 1993. – 19с.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Ю.Міцик,Н.В.Притульська. – К. : КДТЕУ, 1999. – 77с. – 8.50.
- Авдєєва, Л. Ю. Вдосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Авдєєва Л. Ю. ; 05.18.04-технологія м`ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2003. – 18с.
- Технология мяса и мясопродуктов [Текст] / Л. Т. Алехина, А. С. Большаков, В. Г. Боресков, А.И.и др. Жаринов ; Под ред.И.А.Рогова. – М. : Агропромиздат, 1988. – 576с. – (Учебники и учеб.пособия для студентов высш. учеб.заведений). – ISBN 5-10-000212-3 : 1.60.
- Алымбеков, К. А. Исследование потребительских свойств и разработка системы менеджмента качества мяса яков [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Алымбеков К. А. ; 05.18.15-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Москва : РГТЭУ, 2010. – 48с.
- Анисимов, С. И. Справочник мастера колбасного производства [Текст] / С. И. Анисимов. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 344с. : ил.,табл. – 0.91.
- Анохіна, К. В. Механізм та кінетика біоконверсії відходів тваринного походження [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Анохіна К. В. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Вінниця : ВНАУ, 2012. – 21 с.
- Антипова, Л. В. Методы исследования мяса и мясных продуктов [Текст] : Учебник для студ.вузов / Л. В. Антипова, И. А. Глотова, И. А. Рогов. – М. : Колос, 2001. – 376с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-003612-5 : 119.90.
- Антипова, Л. В. Биохимия мяса и мясных продуктов [Текст] : Учеб.пособие / Л. В. Антипова, Н. А. Жеребцов. – Воронеж : Из-во ВГУ, 1991. – 184с. – ISBN 5-7455-0201-0 : 2.90.
- Проектирование предприятий мясной отрасли с основами САПР [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / Л. В. Антипова, Н. М. Ильина, Г. П. Казюлин, И. М. Тюгай. – М. : КолосС, 2003. – 320с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.314-315. – ISBN 5-9532-0045-5 : 142.40.
- Артемьева, С. А. Руководство по бактериологическому исследованию мяса [Текст] / С. А. Артемьева. – М. : Агропромиздат, 1989. – 112c. – (Учебники и учеб.пособия для повышения квалификации специалистов). – ISBN 5-10-000948-9 : 0.25.
- Микробиологический контроль мяса животных,птицы,яиц и продуктов их переработки [Текст] : Справочник / С. А. Артемьева, Т. Н. Артемьева, А. И. Дмитриев, В. В. Дорутина. – М. : Колос, 2002. – 288с. – ISBN 5-9532-0005-6 : 64.80;104.79.
- Асауляк, А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн.наук / Асауляк А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 20 с.
- Бабкіна, І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бабкіна І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
- Безуглова, А. В. Технология производства паштетов и фаршей [Текст] : Учеб.-практическое пособие для высших и средних специальных учеб.заведений пищевого профиля / А. В. Безуглова, Г. И. Касьянов, И. А. Палагина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : МарТ, 2004. – 295с. – (Технологии пищевых производств). – Библиогр.:С.289-292. – ISBN 5-241-00421-1;9785241004215 : 31.50.
- Боравский, В. А. Энциклопедия по переработке мяса в фермерских хозяйствах и на малых предприятиях [Текст] / В. А. Боравский. – М. : Солон-Пресс, 2002. – 576с. : ил. – (Энциклопедия ремесел). – ISBN 5-98003-006-9 : 69.60;110.56;115.80.
- Бражников, А. М. Теория термической обработки мясопродуктов [Текст] / А. М. Бражников. – М. : Агропромиздат, 1987. – 272с. – 2,40.
- Технологическое оборудование мясокомбинатов [Текст] / С. А. Бредихин, О. В. Бредихина, Ю. В. Космодемьянский, Л. Л. Никифоров ; Под общ.ред.С.А.Бредихина. – 2-е изд.,испр. – М. : Колос, 2000. – 392с. – ISBN 5-10-003622-2 : 19.50.
- Бренцис, К. К. Экономика и организация производства бекона [Текст] / К. К. Бренцис. – М. : Колос, 1979. – 224с. : илл. – 0.65.
- Вербицький, С. Б. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Вербицький С. Б. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2013. – 22 с.
- Винникова, Л. Г. Технология мяса и мясных продуктов [Текст] : Учебник для студентов специальности "Технология хранения,консервирования и переработки мяса" высших учеб.заведений / Л. Г. Винникова. – К. : Инкос, 2006. – 599с. : илл. – (Пищевая промышленность). – Библиогр.:599с. – ISBN 966-8347-35-8 : 70.00.
- Воробьев, П. А. Овцеводство,козоводство и технология производства шерсти и мяса [Текст] / П. А. Воробьев, А. А. Орехов. – М. : Агропромиздат, 1988. – 288с. : Ил. – (Учеб.и учеб.пособия для учащ.техникумов). – ISBN 5-10-000471 : 0.90.
- Галич, О. А. Економіко-організаційний механізм становлення ринку м`ясо-молочної продукції в регіоні [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Галич О. А. ; 08.07.02-економіка сільського господарства і АПК. – Дн. : ДДАУ, 2004. – 20с.
- Гарбуз, В. Г. Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гарбуз В. Г. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 13с.
- Гедз, М. Й. Організаційно-економічний механізм виробництва і реалізації продукції на підприємствах м"ясної промисловості [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Гедз М. Й. ; 08.06.01-економіка підприємства і організація виробництва. – Суми : СДАУ, 1998. – 17с.
- Гередчук, А. М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Гередчук А. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 22 с.
- Гирич, С. В. Якість і безпека м`ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Гирич С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.:В.В.Власенко. – К., 2003. – 174с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Гирич, С. В. Якість і безпека м`ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гирич С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2003. – 20с.
- Гончаров, Г. И. Технология и оборудование для производства пищевых жиров [Текст] / Г. И. Гончаров, А. А. Буша, Е. Д. Ткаченко. – К. : Урожай, 1991. – 88с. – ISBN 5-337-00857-9 : 0.35.
- Грицай, Е. В. Убой скота и разделка туш [Текст] / Е. В. Грицай, Н. П. Грицай. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1983. – 264с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.55.
- Грицай, Н. П. Убой скота и разделка туш [Текст] / Н. П. Грицай, Е. В. Грицай. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 207с. : ил.,табл. – (Учебное пос. для подгот.кадров массовых профес.). – Библиогр. – 0.23.
- Гуць, В. С. Прикладна реологія та інтенсифікація процесів харчових виробництв [Текст] : Автореферат дис...д- ра техн.наук / Гуць В. С. ; 05.18.12-процеси та апарати харчових виробництв. – К. : Український Державний Університет харчових технологій, 1999. – 35с.
- Даньшина, М. С. Что следует знать о мясе [Текст] / М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; АН МССР,ин-т экологической генетики;Отв.ред.И.С.Загаевский. – 2-е изд.,дополнен. – Кишинев : Штиинца, 1989. – 142с. – ISBN 5-376-00221-7 : 0.30.
- Дейниченко, Г. В. Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания [Текст] : Монография / Г. В. Дейниченко, А. А. Простаков, В. В. Дуб. – Х. : Студцентр, 2003. – 349с. – 524 назв. – ISBN 966-7530-32-9 : 20.00.
- Дмитренко, Р. М. Ефективність процесу функціонування підприємств м'ясопродуктового підкомплексу: теоретико-методологічні аспекти [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук. / Дмитренко Р. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Вінниця : ВНАУ, 2017. – 20 с.
- Доманова, О. В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Доманова О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с.
- Доманова, О. В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Доманова О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів; наук. кер. Л.Ю. Шубіна. – Київ, 2017. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 114-141. - Дод.
- Журавская, Н. К. Технохимический контроль производства мяса и мясопродуктов [Текст] : Учебник для сред. спец. учеб. заведений / Н. К. Журавская, Б. Е. Гутник, Н. А. Журавская. – М. : Колос, 2001. – 176с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов техникумов). – ISBN 5-10-003149-2 : 67.70.
- Забашта, А. Г. Справочник по производству фаршированных и вареных колбас,сарделек,сосисок и мясных хлебов [Текст] / А. Г. Забашта, И. А. Подвойская, М. В. Молочников. – М. : Франтэра, 2001. – 702с. – ISBN 5-94009-002-8 : 170.00.
- Забашта, А. Г. Справочник по разделке мяса [Текст] / А. Г. Забашта, И. А. Подвойская, М. В. Молочников. – М. : Франтэра, 2002. – 320с. – ISBN 5-94009-008-7 : 166.32.
1
2
3
|