Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
Б84
Бражников, А. М.
Теория термической обработки мясопродуктов
[Текст] / А. М. Бражников. – М. : Агропромиздат, 1987. – 272с. – 2,40.
ББК 6П8.74
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/П/переробка м'яса та м'ясопродуктів
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'