Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92
А90
Асауляк, А. В.
Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст]
[Текст] : автореферат дис...канд. техн.наук / Асауляк А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 20 с.
УДК 637.524
ББК Л92+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/М/мікроорганізми
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Каталог книг/К/ковбасне виробництво
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'