Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92
З-12
Забашта, А. Г.
Справочник по производству фаршированных и вареных колбас,сарделек,сосисок и мясных хлебов
[Текст] / А. Г. Забашта, И. А. Подвойская, М. В. Молочников. – М. : Франтэра, 2001. – 702с. – 170.00.
ISBN 5-94009-002-8
ББК Л92я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/В/варена ковбаса
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'