Електронний каталог
санітарія та гігієна громадського харчування
Документи:
- Гігієна громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Н.Корзун,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 105с. – 10.97.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 1020/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,91.
- Гігієна і санітарія [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 106/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 10,36.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 440/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 13,61.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 116/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 c. – 13,50.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1200/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 26 c. – 13,00.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / авт. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 574/10 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 10,00.
- Гігієна і санітарія (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства;. – 1282/14[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 15,00.
- Гігієна і санітарія (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. О.Л. Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства;. – 1289/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 30,00.
- Гігієна та санітарія виробництв (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товар. та експерт. харч. продуктів. – 1100/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 31 c. – 31,00.
- Оздоровче харчування [Текст] : програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 171/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 17 c. – 18,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.В.Хробатенко, Ю.Б.Міклашевська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 54 с. – 22,00.
- Санитарно-эпидемиологические требования к организациям торговли и обороту в них продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст] : Санитарно-эпидемиологические правила СП 2.3.6.1066-01 / 2.3.5.Предприятия торговли. – М. : Минздрав России, 2001. – 36с. – ISBN 5-89834-070-Х : 28.70.
- Санітарія і гігієна у ресторанному господарстві [Текст] : робоча програма курсу для студентів напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / уклад. А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 81/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 16 с. – 9,98.
- Санітарія і гігієна у ресторанному господарстві [Текст] : програма курсу для студентів напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 80/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 15 с. – 9,98.
- Санітарія і гігієна ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.А.Т.Ратушенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 108с. – Бібліогр.:С.106-108. – 13.80.
- Химический состав российских пищевых продуктов [Текст] : Справочник / Под ред.:И.М.Скурихина,В.А.Тутельяна. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 236с. – Библиогр.:235с. – ISBN 5-94343-028-8 : 122.21;139.98.
- Справочник по производству мороженого [Текст] / Г. М. Азов, А. Г. Бурмакин, И. Б. Гисин, Г. М. Дезент. – М : Пищевая промышленность, 1970. – 432с. – 1.67.
- Габович, Р. Д. Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ [Текст] / Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. – К. : Здоровье, 1987. – 248с. – 1.50, 1.60.
- Денисов, Д. Профессиональный кофе. Библия бариста [Текст] : Справочный материал и учебное пособие для бариста-профессиональных варщиков кофе / Д. Денисов. – М. : Ресторанные ведомости, 2004. – 120с. – ISBN 5-98176-014-1 : 151.20.
- Денисов, Д. Фаст-Фуд. Рестораны быстрого обслуживания [Текст] / Д. Денисов. – М. : Ресторанные ведомости, 2003. – 236с. – (Энциклопедия ресторатора). – ISBN 5-98176-002-8 : 132.30.
- Домарецький, В. А. Екологія харчових продуктів [Текст] / В. А. Домарецький, Т. П. Златєв. – К. : Урожай, 1993. – 190с. – Библиогр.:С.187-189. – ISBN 5-337-01308-4 : 10000.00;4.00;5.00.
- Корзун, В. Н. Гігієна харчування [Текст] : Підручник / В. Н. Корзун. – К. : КНТЕУ, 2003. – 236с. – ISBN 966-629-061-8 : 11.14.
- Красницкая, Е. С. Гигиена и санитария предприятий общественного питания [Текст] / Е. С. Красницкая. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1979. – 128с. – 0.35.
- Красницкая, Е. С. Гигиена общественного питания [Текст] / Е. С. Красницкая. – М. : Экономика, 1973. – 208с. – 0.67.
- Малыгина, В. Ф. Основы физиологии питания,гигиена и санитария [Текст] : Учебник для учащихся техникумов / В. Ф. Малыгина, Е. А. Рубина. – М. : Экономика, 1988. – 223с. – ISBN 5-282-00599-9 : 0.45.
- Мармузова, Л. В. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности [Текст] : Учебник для учреждений начального профессионального образования:Учебное пособие для студентов средних спец.учебных заведений, обуч.по спец.2702 "Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производства" / Л. В. Мармузова. – 2-е изд.,стер. – М. : Академия, 2003. – 132с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-7695-1423-Х : 20.28.
- Мартинчик, А. Н. Физиология питания,санитария и гигиена [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования / А. Н. Мартинчик, А. А. Королев, Л. С. Трофименко. – М. : Мастерство, 2000. – 192с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-294-00007-5;5-06-003916-1 : 29.04;12.50.
- Матюхина, З. П. Основы физиологии питания,гигиены и санитарии [Текст] : Для работников общ.пит. / З. П. Матюхина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1989. – 159с. : ил. – ISBN 5-06-000390-6 : 0.20.
- Матюхина, З. П. Основы физиологии питания,санитарии и гигиены (в общественном питании) [Текст] : Учеб.пособие / З. П. Матюхина. – М. : Высшая школа, 1984. – 96с. – 0.15.
- Микулович, Л. С. Товароведение продовольственных товаров с основами микробиологии, санитарии и гигиены [Текст] : Учеб.пособие для учащихся проф.-тех.учеб.завед.по спец."Торговое дело" / Л. С. Микулович. – Мн. : Вышэйшая школа, 2002. – 429с. – ISBN 985-06-0709-2 : 67.20;57.60;51.00.
- Мищиряк, В. Г. Справочно-информационный сборник по гигиене питания и пищевой санитарии [Текст] [Текст] / В. Г. Мищиряк. – Донецк, 2010. – 404 c. – ISBN 978-966-2008-25-8 : 85,00.
- Морейнис, И. Я. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] / И. Я. Морейнис. – 3-е изд.,перераб. и доп. – М. : Экономика, 1966. – 216с. – 0,63.
- Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология [Текст] : Учебник для товароведческих и технологических факультетов торговых вузов / К. А. Мудрецова-Висс. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1971. – 256с. – 0.83.
- Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология [Текст] : Учебник для товароведческих и технологических факультетов торговых вузов / К. А. Мудрецова-Висс. – 5-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1985. – 256с. – 1.00.
- Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология [Текст] : Учебник для товароведческих и технологических факультетов торговых вузов / К. А. Мудрецова-Висс. – М. : Экономика, 1978. – 240с. – 0.80.
- Оленев, Ю. А. Справочник по производству мороженого [Текст] [Текст] / Ю. А. Оленев, А.А.. Казакова Н.В. Творогова, Л. Н. Соловьева ; Под ред.Ю.А.Оленева. – Москва : ДеЛи принт, 2004. – 797 с. – Библиогр.: с 777-790. – ISBN 5-94343-074-1 : 163.18.
- Справочник по производству мороженого [Текст] / Ю. А. Оленев, А. А. Творогова, Н. В. Казакова, Л. Н. Соловьева ; Под ред.Ю.А.Оленева. – М. : ДеЛи принт, 2004. – 798с. – ISBN 5-94343-074-1 : 163.17; 163.18.
- Педенко, А. И. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] : Учебник для технолог.фак.торг.вузов / А. И. Педенко. – М. : Экономика, 1991. – 270с. – (Общественное питание). – ISBN 5-282-00246-9.
- Педенко, А. И. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / А. И. Педенко, И. Лерина, Б. Белицкий. – М. : Экономика, 1979. – 248с. – 0.70.
- Педенко, А. И. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] : Учебник для вузов / А. И. Педенко, И. В. Лерина ; 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Экономика, 1984. – 256 с. – 0.80.
- Педенко, А. И. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] : Учебник для вузов / А. И. Педенко, И. В. Лерина. – М. : Экономика, 1979. – 248с. – (Общественное питание). – 0.70.
- Педенко, А. И. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] : Учебник для вузов / А. И. Педенко, И. В. Лерина ; . – М. : Экономика, 1991. – 270с. – ISBN 5-282-00246-9 : 2.80.
- Педенко, А.И..Лерина И. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] / А.И..Лерина И. Педенко, Б. Белицкий. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1984. – 248с. – 0.80.
- Пивоваров, В. И. Организация производства полуфабрикатов в общественном питании [Текст] : Практическое пособие / В. И. Пивоваров, В. М. Платонов. – 2-е изд., перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1990. – 190с. – ISBN 5-06-000954-8 : 0.55;1.00.
- Ростовский, В. С. Пособие повару [Текст] / В. С. Ростовский. – К. : Техника, 1975. – 280с. – 0.66.
- Хоменко, В. И. Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе пищевых продуктов животноводства [Текст] / В. И. Хоменко, В. Я. Шаблий, Н. К. Оксамитный ; Под ред.В.И.Хоменко. – К. : Урожай, 1989. – 352с. – (Лит.для каб.ветспециалиста). – ISBN 5-337-00315-1 : 1.50.
- Шейко, П. В. Справочник по организации общественного питания в колхозах и совхозах [Текст] / П. В. Шейко, А. Я. Олексюк. – К : Урожай, 1988. – 232с. – ISBN 5-337-00100-0 : 0.75.
- Шленская, Т. В. Санитария и гигиена питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов,обучающихся по специальности "Товароведение и экспертиза товаров" / Т. В. Шленская, Е. В. Журавко. – М. : КолосС, 2004. – 182с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-9532-0243-1 : 43.98.
- Шмаль, Д. Д. Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевыми продуктами [Текст] / Д. Д. Шмаль. – 8-е,испр. и доп. – К. : Здоров'я, 1969. – 112с. – 0,18.
1
2
|