Електронний каталог

215
С18          Санітарія і гігієна у ресторанному господарстві [Текст] : робоча програма курсу для студентів напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / уклад. А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 81/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 16 с. – 9,98.


ББК Р123.6

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'