Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У9(2)424
Ш39
Шейко, П. В.
Справочник по организации общественного питания в колхозах и совхозах
[Текст] / П. В. Шейко, А. Я. Олексюк. – К : Урожай, 1988. – 232с. – 0.75.
ISBN 5-337-00100-0
ББК У9(2)424+У9(2)424я2+У9(2)424.0-803.497
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Ц/ціноутворення
Каталог книг/Ц/ціна
Каталог книг/С/санітарія та гігієна громадського харчування
Каталог книг/Ц/ціни
Каталог книг/С/сільськогосподарське виробництво
Каталог книг/К/кооперативи
Каталог книг/К/кооператив
Каталог книг/Е/економіка громадського харчування
Каталог книг/Ц/ціни і ціноутворення
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'