Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
613.2
Ш71
Шмаль, Д. Д.
Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевыми продуктами
[Текст] / Д. Д. Шмаль. – 8-е,испр. и доп. – К. : Здоров'я, 1969. – 112с. – 0,18.
ББК 613.2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/С/санітарія та гігієна громадського харчування
Каталог книг/С/санітарно-епідеміологічна справа
Каталог книг/Г/гігієна харчування
Каталог книг/П/продовольча торгівля
Каталог книг/С/санітарно-гігієнічний контроль
Каталог книг/С/санітарно-гігієнічний нагляд
Каталог книг/Г/гігієна
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'