Електронний каталог
технологія харчових виробництв
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Ділові ігри з курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу денної форми навчання зі спеціальності 6.091711 "Технологія харчування", спеціалізація 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та бізнес" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології і організації громадського харчування. – 581/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 15 с. – 1,75.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування", спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. технології і організації громадського харчування; уклад. Є.В. Тарасенко, Н.М. Кравчук, В.С. Костюк. – 577/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 42 c. – 5,28.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів зі спеціальності 7.091711.01 "Технологія харчування", спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології та організації громадського харчування. – 862/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 51 с. – 5,24.
- Методичні вказівки до проведення практичних занять з курсу "Загальна технологія харчових продуктів" [Текст] : із спеціальностей 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 6.050303 " Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад. В.П.Вербій ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 365/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 14 с. – 2.06.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Технологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00.
- Лабораторный практикум по общей и специальной технологии пищевых производств [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальностям 170600 "Машины и аппараты пищевых производств" и 271300 "Пищевая инженерия малых предприятий" направления 655800 "Пищевая / О. М. Аношина, Г. М. Мелькина, Ю. И. Сидоренко, О. Г. Сидорова. – М. : КолосС, 2007. – 183с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.182с. – ISBN 978-5-9532-0427-9;9785953204279 : 63.00.
- Данилюк, І. П. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком ATHERINA PONTICA [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Данилюк І. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 19 с.
- Данилюк, І. П. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком ATHERINA PONTICA [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Данилюк І. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2018. – 281с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 161-179.- Дод.: с. 180-281.
- Дугіна, К. В. Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Дугіна К. В. ; 05.18.02- технологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Криворучко, М. Ю. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Криворучко М. Ю. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2014. – 157 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 142-156. - Дод.
- Криворучко, М. Ю. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Криворучко М. Ю. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 17 с.
- Магалецька, І. А. Технологія рулетів рибних, збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Магалецька І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.І. Пересічний. – Київ, 2014. – 233 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 127-151. - Дод.
- Магалецька, І. А. Технологія рулетів рибних, збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Магалецька І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 23 с.
- Поп, Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Поп Т. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 с.
- Поп, Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Поп Т. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2017. – 113 с. – (КНТЕУ).
- Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова. – К. : Центр навчальної літератури, 2005. – 496с. : іл.;табл. – Бібліогр.:С.485-487. – ISBN 966-364-093-6 : 42.00.
- Турчин, І. М. Розроблення технології голландського бруского сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Турчин І. М. ; 05.18.04-технологія м`ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : КНТЕУ, 2007. – 20с.
|