Електронний каталог

Л80
З-14          Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова. – К. : Центр навчальної літератури, 2005. – 496с. : іл.;табл. – Бібліогр.:С.485-487. – 42.00.


ISBN 966-364-093-6ББК Л80я73+Л80-1я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 5 5
Учбовий фонд 41 41
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 260





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'