Електронний каталог

130
Л12          Лабораторний практикум з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування", спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. технології і організації громадського харчування; уклад. Є.В. Тарасенко, Н.М. Кравчук, В.С. Костюк. – 577/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 42 c. – 5,28.


ББК Л80-1+Л80-9+Л80ц

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 28 27


Теми документа


Статистика використання: Видач: 132





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'