Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
664
Д18
Данилюк, І. П.
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком ATHERINA PONTICA [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Данилюк І. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 19 с.
УДК 664.68:639.38
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/П/переробка риби та рибопродуктів
Каталог книг/Б/борошномельне і круп`яне виробництво
Каталог книг/Т/технологія харчових виробництв
Каталог книг/Б/борошняні кондитерські вироби
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/63 Сільске господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство/639 Полювання. Мисливство. Рибне господарство. Рибальство/639.3 Риборозведення. Рибництво
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів/664.6/.7 Технологія та процеси переробки зерна. Борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво/664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробництво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудінги
Каталог книг/Р/рибна сировина
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'