Електронний каталог
товароведение хлебопекарных изделий. товарознавство хлібопекарських виробів
Документи:
- Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания [Текст] / Сост.А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2006. – 294с. – ISBN 5-903039-10-3 : 69.30.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 118с. – Бібліогр.:с.118. – 11.79.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 118с. – Бібліогр.: с.118. – 11.99.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Н.Г.Салухіна, А.А.Самойленко. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 118с. – 7.07.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Хліб і хлібобулочні вироби [Текст] : Конспект лекцiї / Уклад.Н.Г.Салухiна. – К. : КДТЕУ, 1996. – 33с. – (Кафедра товарознавства продовольчих товарiв). – 0.90.
- Ауэрман, Л. Я. Технология хлебопекарного производства [Текст] / Л. Я. Ауэрман. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 512с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.47.
- Ауэрман, Л. Я. Технология хлебопекарного производства [Текст] / Л. Я. Ауэрман. – 8-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая и пищ.пром-сть, 1984. – 416с. – 1.40.
- Ауэрман, Л. Я. Технология хлебопекарного производства [Текст] : Учебник для вузов / Л. Я. Ауэрман ; Под общ. ред. Л.И.Пучковой. – 9-е изд.,перераб.и доп. – СПб. : Профессия, 2002. – 416с. – 57.90.
- Васюкова, А. Т. Современные технологии хлебопечения [Текст] : учеб.-практич. пособие / А. Т. Васюкова, В. Ф. Пучкова. – М. : Дашков и К, 2008. – 223с. : табл. – Библиогр.:С.205-206. – ISBN 978-5-91131-288-6;9785911312886 : 58,80.
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Ващенко В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К., 1997. – 160с. – (КДТЕУ).
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ващенко В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К. : КДТЕУ, 1998. – 17с.
- Горячева, А. Ф. Сохранение свежести хлеба [Текст] / А. Ф. Горячева, Р. В. Кузьминский. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1983. – 240с. : ил.,табл. – Библиогр. – 2.10.
- Гришин, А. С. Современное хлебопекарное производство [Текст] / А. С. Гришин, Т. Н. Ильинская, Г. С. Зельман. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 191с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.77.
- Гришин, А. С. Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба [Текст] / А. С. Гришин, Л. С. Энкина. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 111с. : ил.,табл. – (Качество,ассортимент). – Библиогр. – 0.31.
- Дробот, В. І. Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів освіти,що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів" / В. І. Дробот. – К. : Логос, 2002. – 365с. – Бібліогр.:С.364-365. – ISBN 966-581-363-3 : 91.86.
- Козьмина, Н. П. Биохимия хлебопечения [Текст] / Н. П. Козьмина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 278с. : ил.,табл. – Библиогр. – 2.70.
- Козьмина, Н. П. Биохимия хлебопечения [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 439с. : илл.;табл. – 3.10.
- Кордзая, Н. Р. Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кордзая Н. Р. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 20 с.
- Кордзая, Н. Р. Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кордзая Н. Р. ; 05.18.15 - товарознавство; наук.кер. М.Р.Мардар. – Одеса, 2011. – 296 с. – (ОАХТ). – Дод.
- Кришемінська, Л. Д. Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів [Текст] [Текст] : підручник / Л. Д. Кришемінська, Ю. Л. Клименко, О. В. Луценко. – Київ : Літера ЛТД, 2014. – 319 с. – ISBN 978-966-178-569-3 : 70.00.
- Кузнецова, С. В. Бакалейные,кондитерские,хлебобулочные товары (товароведение) [Текст] : Учебник для сред. проф.-тех. училищ / С. В. Кузнецова, А. М. Новикова, Н. Г. Прохорова. – М. : Экономика, 1983. – 184с. – 0.35.
- Михонік, Л. А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого ходу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Михонік Л. А. ; 05.18.01-зберігання і техгологія переробки зерна,виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – К. : НУХТ, 2008. – 20с.
- Писарець, О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд. техн. наук / Писарець О. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Рукосуев, А. Н. Товароведение зерномучных и хлебных товаров [Текст] : Учебник для вузов / А. Н. Рукосуев. – М. : Экономика, 1973. – 319с. – 0.82.
- Скуратовская, О. Д. Контроль качества продукции физико-химическими методами [Текст] : 1. Хлебобулочные изделия / О. Д. Скуратовская. – М. : ДеЛи принт, 2000. – 100с. – ISBN 5-93314-009-0 : 30.50;26.00.
- Скуратовская, О. Д. Контроль качества продукции физико-химическими методами [Текст] : 1. Хлебобулочные изделия / О. Д. Скуратовская. – 2-е изд.,доп.,перераб. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 102с. – ISBN 5-94343-034-2 : 36.00.
- Степаненко, В. И. Хлеб [Текст] / В. И. Степаненко. – М. : Агропромиздат, 1989. – 399с. – ISBN 5-10-000088-0 : 4.40.
- Цыганова, Т. Б. Технология хлебопекарного производства [Текст] : Учебник для начал. проф. образования и сред. проф. образования / Т. Б. Цыганова. – М. : ПрофОбрИздат, 2002. – 428с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-94231-006-8 : 29.80;41.76.
|