Електронний каталог
виробництво молока і молочних продуктів
Документи:
- Инструкция по порядку и периодичности контроля за содержанием микробиологических и химических загрязнителей в мясе, птице,яйцах и продуктах их переработки [Текст] / Сост. И.М.Скурихин,И.Б.Куваева,В.А.Тутельян,А.М.Иваницкий. – М. : ДеЛи, 2000. – 80с. – ISBN 5-93314-012-0 : 33.90.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Переработка продукции растительного и животного происхождения [Текст] / Под общ.ред.А.В.Богомолова и Ф.В.Перцевого. – СПб. : ГИОРД, 2001. – 336с. – ISBN 5-901065-31-Х : 27.50;45.10.
- Производство молока и молочных продуктов [Текст] : 2.3.4.Предприятия пищевой и перерабатывающей промышленности (Технологические процессы.Сырье):Санитарные правила и нормы. СанПиН 2.3. 4.551-96. – М. : Минздрав России, 2000. – 80с. – ISBN 5-7508-0062-8 : 36.70.
- Производство сыра:технология и качество [Текст] / Пер.с фр.Б.Ф.Богомолова;Под ред.Г.Г.Шилера. – М. : Агропромиздат, 1989. – 496с. – ISBN 5-10-001245-5 : 7.70.
- Розробка системи управління якістю і безпечністю функціональних молочних біокоректорів мікроекології людини [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Г. Рудавська (кер.НДР) , Б. Голуб , С. Даниленко [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ , Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ, 2011. – 140 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Экспертиза качества молока и кисломолочных продуктов [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-010-2001 / Авт.-сост.:В.А.Кузьмина;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 77с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-006-Х(вып. 13);5-93399-001-9(серия) : 38.04;38.70.
- Производство сливочного масла [Текст] : Справочник / Ю. П. Андрианов, Ф. А. Вышемирский, Д. В. Качераускис, В.П.и др. Климов ; Под ред.Ф.А.Вышемирского. – М. : Агропромиздат, 1988. – 303с. – ISBN 5-10-000202-6 : 1.60.
- Андрійчук, Р. В. Оцінка ефективності діяльності підприємства: вартісно-орієнтований підхід (за матеріалами молокопереробних підприємств) [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Андрійчук Р. В. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНЕУ ім.В.Гетьмана, 2010. – 20с.
- Арсеньева, Т. П. Справочник технолога молочного производства [Текст] : Технология и рецептуры. Т.4 : Мороженое / Т. П. Арсеньева ; Под ред.К.К.Горбатовой. – СПб. : ГИОРД, 2002. – 179с. – ISBN 5-901065-40-9 : 216.00;71.00.
- Атраментов, А. Г. Совершенствование первичной обработки молока [Текст] / А. Г. Атраментов. – М. : Агропромиздат, 1990. – 63c. – ISBN 5-10-001632-9 : 0.25.
- Барабанщиков, Н. В. Молочное дело [Текст] / Н. В. Барабанщиков. – М. : Колос, 1983. – 414с. – (Учебники и учеб.пособия для высш.с.-х.учеб.завед.). – 1.10.
- Белінська, К. О. Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Белінська К. О. ; 05.18.01- технологія хлібопек. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 23 с.
- Белоусов, А. П. Физико-химические процессы в производстве масла сбиванием сливок [Текст] / А. П. Белоусов. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 264с. : илл.;табл. – 3.30.
- Богданов, В. М. Микробиология молока и молочных продуктов [Текст] / В. М. Богданов. – 5-е изд. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 368с. – 0,83.
- Богданова, Г. И. Домашний сыр [Текст] / Г. И. Богданова. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 86с. – (Качество .Ассортимент). – 0.25.
- Богданова, Е. А. Новые и улучшенного качества цельномолочные продукты [Текст] / Е. А. Богданова, Г. И. Богданова. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 119с. : ил.,табл. – (Качество.Ассортимент). – 0.31.
- Технология цельномолочных продуктов и молочнобелковых концентратов [Текст] : Справочник / Е. А. Богданова, Р. Н. Хандак, З. С. Зобкова, В.Ф.и др. Сергеева. – М. : Агропромиздат, 1989. – 311с. – ISBN 5-10-000200-Х : 1.80.
- Бредихин, С. А. Технология и техника переработки молока [Текст] / С. А. Бредихин, Ю. В. Космодемьянский, В. Н. Юрин. – М. : Колос, 2001. – 400с. – ISBN 5-10-003442-4 : 112.00;113.52.
- Будорагина, Л. В. Производство кисломолочных продуктов [Текст] : Учебник для средн.проф.-тех.училищ / Л. В. Будорагина, Н. К. Ростроса. – М. : Агропромиздат, 1986. – 151с. – (Для подготовки кадров массовых профессий). – 0.35.
- Вересоцький, Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Вересоцький Ю. І. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 18с.
- Ветров, В. М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ветров В. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Д. : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2007. – 18с.
- Вышемирский, Ф. А. Производство сливочного масла [Текст] / Ф. А. Вышемирский. – М. : Агропромиздат, 1987. – 272с. : ил. – (Учебники и учеб.пос.для подготовки кадров массовых проф.). – 0.75.
- Галат, Б. Ф. Справочник по технологии молока [Текст] / Б. Ф. Галат, Н. И. Машкин, Л. Г. Козача. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Урожай, 1990. – 192с. – ISBN 5-337-00527-8 : 1.20.
- Галич, О. А. Економіко-організаційний механізм становлення ринку м`ясо-молочної продукції в регіоні [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Галич О. А. ; 08.07.02-економіка сільського господарства і АПК. – Дн. : ДДАУ, 2004. – 20с.
- Ганзієнко, Н. І. Економічна поведінка молокопереробних підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Ганзієнко Н. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Вінниця : ВНАУ, 2014. – 20 с.
- Гончар, Ю. М. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Гончар Ю. М. ; 181- харчові технології; наук. кер. В. А. Гніцевич. – Київ, 2020. – 247 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 203-247.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 272с. – 0.45.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1984. – 344с. – 1.20.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – 3-е изд., перераб. и доп. – СПб. : Гиорд, 2001. – 314с. – ISBN 5-901065-48-4 : 72.48;48.80.
- Гордезиани, В. С. Производство заменителей цельного молока [Текст] / В. С. Гордезиани. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1990. – 272с. – ISBN 5-10-000927-6 : 1.30.
- Грищенко, О. В. Заготівельна та збутова діяльність молокопереробних підприємств:напрями вдосконалення [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Грищенко О. В. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНЕУ, 2009. – 20с.
- Гуляев-Зайцев, С. С. Физико-химические основы производства масла из высоко-жирных сливок [Текст] / С. С. Гуляев-Зайцев ; Под ред.Н.Н.Круглицкого. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 135с. : илл.;табл. – 0.49.
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с.
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. В.А.Гніцевич. – Київ, 2018. – 323 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 209-235. - Дод.
- Диланян, З. Х. Молочное дело [Текст] / З. Х. Диланян. – 3-е изд.,перераб. и доп. – М. : Колос, 1979. – 368с. : ил. – (Учебники и учеб.пос.для высш.с.-х.учеб.завед.). – 1.10.
- Дідух, Н. А. Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дідух Н. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 37с.
- Доильницын, Г. В. Сыр со знаком качества [Текст] : Из опыта работы Ленинградского сыродельного комбината / Г. В. Доильницын. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 87с. : табл.,ил. – 0.34.
- Доильницын, Г. В. Сыр со знаком качества [Текст] : Из опыта работы Ленинградского сыродельного комбината / Г. В. Доильницын. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 87с. : табл.,ил. – 0.34.
- Дядик, Т. В. Конкурентоспроможність виробництва молока в умовах ринку [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Дядик Т. В. ; 08.07.02-економіка сільського господарства і АПК. – Дн. : ДДАУ, 2004. – 20с.
- Змієвський, Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Змієвський Ю. Г. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 21с.
- Ивашура, А. И. Гигиена производства молока [Текст] / А. И. Ивашура. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Росагропромиздат, 1989. – 237с. – ISBN 5-260-00164-8 : 1.00.
- Ивашура, А. И. Молоко и жизнь [Текст] / А. И. Ивашура. – М. : Колос, 1976. – 192с. – (Научно-популярная лит-ра). – 0.26.
- Инихов, Г. С. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / Г. С. Инихов. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 317с. : илл.;табл. – 0.65.
- Инихов, Г. С. Методы анализа молока и молочных продуктов [Текст] / Г. С. Инихов, Н. П. Брио. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 423с. : илл.;табл. – 1.25.
- Карачина, Н. П. Ефективність корпоративного управління молочною промисловістю [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Карачина Н. П. ; 08.07.01-економіка промисловості. – К. : НАНУ,ОІЕ, 2005. – 20с.
- Кладий, А. Г. Мороженое - это бизнес:благородный и благодарный,вечный и верный,мировой и мирный [Текст] / А. Г. Кладий, А. В. Шаманов. – М. : Парус, 2000. – 591с. – ISBN 5-89410-019-4 : 68.04;67.20.
- Климовский, И. И. Биохимические и микробиологические основы производства сыра [Текст] / И. И. Климовский. – М. : Пищевая поромышленность, 1966. – 208с. – 1,01.
- Ковалев, Ю. Н. От амфоры до тетрапака [Текст] / Ю. Н. Ковалев. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1989. – 206с. : ил. – (Научно-популярная литература). – ISBN 5-10-001295-1 : 0,50.
- Коваленко, Н. О. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Коваленко Н. О. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 18с.
1
2
3
|