Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.72
К49
Климовский, И. И.
Биохимические и микробиологические основы производства сыра
[Текст] / И. И. Климовский. – М. : Пищевая поромышленность, 1966. – 208с. – 1,01.
ББК 6П8.72
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/П/промисловість
Каталог книг/М/молочна промисловість
Каталог книг/С/сироварство
Каталог книг/В/виробництво молока і молочних продуктів
Каталог книг/С/сироробне виробництво
Статистика використання: Видач: 9
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'