Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л95
Д44
Дідух, Н. А.
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дідух Н. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 37с.
ББК Л95+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Д/дослідження
Каталог книг/В/виробництво молока і молочних продуктів
Каталог книг/Ф/функціональне харчування
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'