Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л95
Б87
Бредихин, С. А.
Технология и техника переработки молока
[Текст] / С. А. Бредихин, Ю. В. Космодемьянский, В. Н. Юрин. – М. : Колос, 2001. – 400с. – 112.00;113.52.
ISBN 5-10-003442-4
ББК Л95+Л965+Л81-5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/М/молоко
Каталог книг/М/молочні продукти
Каталог книг/О/обладнання підприємств громадського харчування
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/К/кисломолочні продукти
Каталог книг/М/молочна промисловість
Каталог книг/Т/технологія молочних продуктів
Каталог книг/М/молочне виробництво
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/М/молочні консерви
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/О/обладнання харчових виробництв
Каталог книг/В/виробництво молока і молочних продуктів
Каталог книг/В/виробництво молочних консервів
Статистика використання: Видач: 17
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'