Електронний каталог
харчові технології
Документи:
- Барна справа [Текст] [Текст] : робоча програма дисципліни / авт. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва, О.П.Вітряк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 236/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 45,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.П.Вітряк, Л.В.Ткаченко, І.Ю. Антонюк, ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1101/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 582/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Енергетичні трансформації і енергозбереження в харчових технологіях [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, В.А. Піддубний та ін. – Київ : Фенікс, 2012. – 484 с. – Бібліогр.: с. 472-480. – ISBN 978-966-02-6647-6 : 80.00.
- Іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] [Текст] : збірник завдань для самостійної роботи студентів / авт.К.В.Боготирьова, О.Б. Мойсієнко; КНТЕУ, Каф. іноземної філології та перекладу. – 695/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 50 c. – 28,00.
- Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко та ін.; під ред. А.І. Соколенка. – Київ : Фенікс, 2011. – 536 с. – Бібліогр.: с. 526-529. – ISBN 978-966-651-999-0 : 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 430. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 76 с. – 80.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Крафтові технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 827. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Інновац. технології в ресторан. бізнесі"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 828. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Технологія і організація ресторанного бізнесу"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 731. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 105 с. – 95.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 849. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 848. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 59 с. – 65.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 703. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 91 с. – 50.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 704. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 55с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 715. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 56 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 716. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 917. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 56 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 916. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 92 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підгот. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 с. – 20.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготтов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Проф.спрямув. 05170113"Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікац. рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 80 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 48 с. – 23.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготтов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Проф.спрямув. 05170113"Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 86 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 48 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1002. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 56 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харч. технології та інженерія", проф. спрямування "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1222. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 84 с. – 42.00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" [Текст] : Для студентів спеціальності "Технологія харчування" денної форми навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.І.Тарасенко. – 461/3 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 33 с. – 3.55.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Загальна технологія харчових продуктів" [Текст] : для студентів спеціальності 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", заочної форми навчання / уклад. В.П. Вербій; Каф. товарознавства та експертики продовольчих товарів. – 643/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 27 с. – 3,06.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Освітньо-професійна програма підготовки магістра [Текст] [Текст] : за спец. 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві" напряму підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія" галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". – Київ : [б. в.], 2011. – 12с. – (Галузевий стандарт вищої освіти). – 30.00.
- Прикладна механіка [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.В. Савченко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 272/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 25 c. – 15,00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф.Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І.Кочерга, Л.В.Ткаченко, І.Ю.Антонюк, Т.О.Марцин, І.І.Тарасенко, І.Г.Ганечко, А.М. Расулова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 474/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 31 c. – 30,00.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Теоретичні основи харчових виробництв [Текст] [Текст] : програма і робоча програма / авт. В.В. Дорохович, П.О. Карпенко; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 450/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 26 с. – 12,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.В.Левандовський, Д.В.Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 472/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 29 c. – 18,00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань (1 частина) / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 905/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 34 с. – 17,00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 380/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 42 с. – 15,00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко, П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1757/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 24 с. – 47,00.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : програма / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 35 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : робоча програма/Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 10-31/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 21 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 13-31/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Бойко, М. Г. Управління пректами крафтових виробництв (Електронний ресурс) [Текст] = Projects Management of craft Productions : програма та робоча програма / М. Г. Бойко, М. В. Басовська, С. Л. Шаповал ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 07-44/ПРП19. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 36 с.
- Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, В.Г. та ін. Міска ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 09-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 11-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 22 с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма/Course Summary / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 25-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of Food Technologies : робоча програма/Course Outline / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 32-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : зб. тест. завдань / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 36 с.
1
2
|