Електронний каталог

285
Х22          Харчові технології [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 380/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 42 с. – 15,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технології в ресторанному господарстві"


ББК Л80-1+Л99

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 18 16


Теми документа


Статистика використання: Видач: 24 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'