Електронний каталог

317
Т38          Технологія спеціальних харчових продуктів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.В.Левандовський, Д.В.Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 472/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 29 c. – 18,00.

   ОС "магістр", галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальності 181 "Харчові технології", спец.-ії "Ресторанні технології"


ББК Л80-9

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 21





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'