Електронний каталог

338
Е45          Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, В.Г. та ін. Міска ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 09-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.

   ОС бакалавр / bachelor, ГЗ 18 Виробництво та технології / Manufacturing and technology, спец. 181 Харчові технології / Food Technologies, спец-я Ресторанні технології / Restaurant Technologies.


УДК 338.488.2:640.43

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'