Електронний каталог

272
В85          Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 582/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія"


ББК У9(4Укр)424.1+У.р

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 10





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'