Електронний каталог
виробництво харчових концентратів
Документи:
- Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць. – Х. : ХДАТ, 1999. – 337с. – ISBN 5-7763-2311-8 : 4.00.
- Получение,свойства и применение молочно-белковых и растительных концентратов [Текст] : Сборник научных трудов / Всесоюз.акад.с.-х. наук им.В.И.Ленина. – М. : Агропромиздат, 1991. – 187с. – ISBN 5-10-002350 : 2.60.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Производство продуктов детского питания [Текст] / Л. Андреенко, Ц. Блаттни, К. Галачка, С.и др. Гейда ; Под ред.П.Крашенинина. – М. : Агропромиздат, 1989. – 336с. – ISBN 5-10-000928-4 : 1.50.
- Белінська, К. О. Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Белінська К. О. ; 05.18.01- технологія хлібопек. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 23 с.
- Оборудование пищеконцентратного производства [Текст] : Справочник / В. А. Воскобойников, В. М. Кравченко, И. Т. Кретов, О.Г.и др. Комяков ; Под ред.И.Т.Кретова,В.А.Воскобойникова. – М. : Агропромиздат, 1989. – 303с. – ISBN 5-10-000119-4 : 1.60.
- Гніцевич, В. А. Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Гніцевич В. А. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 37 с.
- Гніцевич, В. А. Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Гніцевич В. А. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Донецьк, 2009. – 379 с. – (ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського). – Бібліогр. : с. 321-379.
- Гніцевич, В. А. Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] [Текст] : дод.дис. ...докт.техн.наук / Гніцевич В. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Донецьк, 2009. – 365 с. – (ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського). – Дод.
- Технология крупяных концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев, В. И. Кондратьев, Т. С. Захаренко, Т. Ф. Роенко ; Под ред.Н.В.Гуляева. – М. : Агропромиздат, 1989. – 200с. – ISBN 5-10-000898-9 : 0.75.
- Декуша, Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Декуша Г. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 20с.
- Джафаров, А. Ф. Производство желатина [Текст] / А. Ф. Джафаров. – М. : Агропромиздат, 1990. – 287с. – ISBN 5-10-001486-5 : 1.30.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Запотоцька, О. В. Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Запотоцька О. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Зінченко, І. М. Розроблення технології харчоконцентратів на основі істівних грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Зінченко І. М. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – Київ : НУХТ, 2010. – 21 с.
- Касьянов, Г. И. Технология производства сухих завтраков [Текст] : Учебно-практическое пособие для спец.и студ.вузов пищевой профиля / Г. И. Касьянов, А. В. Бурцев, В. А. Грицких. – Ростов на/Д : МарТ, 2002. – 96с. : ил. – (Технология пищевых производств). – ISBN 5-241-00108-5 : 18.23.
- Кобилінська, О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Кобилінська О. В. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : УДУХТ, 2000. – 20с.
- Коваленко, О. А. Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Коваленко О. А. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Крамаренко, Д. П. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Крамаренко Д. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 18с.
- Лисий, О. В. Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лисий О. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитор. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Назаренко, І. А. Технологія молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зіі сколотин [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Назаренко І. А. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Д. : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2014. – 20с.
- Ольховська, В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ольховська В. С. ; 05.18.15-товарознавство. – Харків : ХДУХТ, 2009. – 18с.
- Пічкур, В. Я. Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Пічкур В. Я. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 33с.
- Радченко, Л. О. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Л. О. Радченко, А. Е. Гасанова, Н. М. Кривошеєва. – Харків : Факт, 2016. – 153 с. – ISBN 978-966-637-809-8 : 60.00.
- Рубанка, К. В. Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Рубанка К. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Рудавська, Г. Б. Харчові концентрати [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 320с. – (Серія товарознавство). – ISBN 966-629-006-5 : 12.79.
- Рязанова, О. А. Товароведение продуктов детского питания [Текст] : Учеб.пособие / О. А. Рязанова, М. А. Николаева. – М. : Омега-Л;Деловая литература, 2003. – 144с. – ISBN 5-901386-75-2(Омега-Л);5-93211-017-1 : 19.20.
- Сапожнікова, Н. Ю. Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Сапожнікова Н. Ю. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – 19 с.
- Скорченко, Т. А. Технологія дитячих молочних продуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. А. Скорченко, О. В. Грек. – Київ : НУХТ, 2012. – 330 с. – Бібліогр.: с. 322-323. – ISBN 978-966-612-116-8 : 65.00.
- Прогрессивные процессы концентрирования нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] [Текст] : монография / А. И. Черевко, Л. В. Киптелая, В. М. Михайлов, А. Е. Загорулько. – Харьков : ХГУПТ, 2009. – 241с. – Библиогр.: с.233-241. – ISBN 978-966-405-115-3 : 60.00.
- Шаманова, Г. П. Производство сухих молочных продуктов детского питания [Текст] / Г. П. Шаманова, Р. М. Киселева. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 103с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.25.
|