Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
Н73
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв
[Текст] : Збірник наукових праць. – Х. : ХДАТ, 1999. – 337с. – 4.00.
ISBN 5-7763-2311-8
ББК Л81+Л80-1+Л80-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/Х/харчові добавки
Каталог книг/В/виробництво харчових концентратів
Каталог книг/Т/товарознавство харчових концентратів
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'