Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
І-66
Інноваційні ресторанні технології [Текст]
[Текст] : зб. наук. ст. студ. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 338 с. – 54.21.
ББК Л99я4+Л991+Л865+Р123.0
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/З/збірники з громадського харчування та кулінарії
Каталог книг/Б/борошняні кондитерські вироби
Статистика використання: Видач: 123
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'