Електронний каталог

Л99
І-66          Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00, 53 пр.


ББК Л99я4+Л991+Р123.0

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 3 3
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 169





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'