Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
З-41
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів
[Текст] : Для підприємств громад. харчув. всіх форм власності. – Х. : Фактор, 2002. – 752с. – 55.00.
ББК Л991+Л997
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
18
18
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Н/національна кухня
Каталог книг/Н/національні страви
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 21
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'