Електронний каталог
664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підтеми:
Документи:
- Актуальные тренды в пищевой промышленности [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 40-41.
- Антибиотики в пищевой промышленности [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 8. – С. 26-27.
- Енергетичні трансформації і енергозбереження в харчових технологіях [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, В.А. Піддубний та ін. – Київ : Фенікс, 2012. – 484 с. – Бібліогр.: с. 472-480. – ISBN 978-966-02-6647-6 : 80.00.
- Інноваційні технології та послуги для обробки харчової продукції [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 5. – С. 44-45.
- Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко та ін.; під ред. А.І. Соколенка. – Київ : Фенікс, 2011. – 536 с. – Бібліогр.: с. 526-529. – ISBN 978-966-651-999-0 : 60.00.
- Прогноз актуальных тенденций 2019 для пищевой промышленности [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 1. – С. 28-29.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.9, (№ 16) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2021. – 297 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] = Food Resources : зб. наук. пр. т.8, (№ 15) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2020. – 294 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.9, (№ 17) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2021. – 297 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.10 (№ 18) / ред.кол.: М.П. Сичевський, Л.В. Баль-Прилипко, Г.М. Калетнік та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2022. – 302 с. – 250.00.
- Продовольчі ресурси [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. т.10 (№ 19) / ред.кол.: І.І. Ібатуллін, Л.М. Хомічак, С.Б. Вербицький та ін. – Київ : Ін-т прод. ресурсів НААН, 2022. – 288 с. – 250.00.
- Технологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00.
- Товарознавство. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : навч. посіб. – Київ : Кондор, 2018. – 729 с. – Бібліогр.: с. 726-729. – 620.00.
- Харчова хімія [Текст] [Текст] : навч. посіб. – Київ : Кондор, 2018. – 246 с. – Бібліогр.: с. 238-239. – ISBN 978-966-351-387-4 : 186.00.
- Является ли безопасность ваших пищевых продуктов основным критерием в 2019 году? [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 11. – С. 51-53.
- Аверіхіна, Т. В. Зарубіжний досвід використання інноваційних технологій мотивування персоналу підприємств харчової промисловості [Текст] / Т. В. Аверіхіна, В. А. Резник, М. М. Аверіхін // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2018. – № 12. – C. 27-30.
- Бартош, С. Автомобільні перевезення харчових продуктів: актуальний перелік документів та рекомендації для учасників [Текст] / С. Бартош // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 6. – С. 58-63.
- Батутіна, А. П. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. / А. П. Батутіна. – Кам`янець-Подільський : Медобори-2006, 2013. – 352 с. – Бібліогр.: с. 349 - 351. – ISBN 978-617-681-048-3 : 57,00.
- Бердар, М. М. Оцінка інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України [Текст] / М. М. Бердар // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 12. – С. 20-26.
- Битютська, О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Битютська О. Є. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 24 с.
- Білоус, Л. Й. Управління підготовкою робітничих кадрів для підприємств харчової галузі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Білоус Л. Й. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2018. – 20 с.
- Блащак, Б. Я. Удосконалення системи управління фінансовим потенціалом підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Блащак Б. Я. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2019. – 20 с.
- Бутко, М. П. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. – Київ, 2018. – № 6. – С. 28-32.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 11-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 22 с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма/Course Summary / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 25-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of Food Technologies : робоча програма/Course Outline / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 32-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Васильчак, С. В. Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості [Текст] / С. В. Васильчак, М. П. Дубина, О.М. та ін. Вівчарук // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2018. – № 5 (204). – С. 63-69.
- Вовчик, Н. Л. Інтегрована система обліку і контролю витрат в управлінні якістю продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон.наук / Вовчик Н. Л. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Львів : ЛТЕУ, 2021. – 22 с.
- Гніцевич, В. А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження [Текст] [Текст] : підручник. т. 1 / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангєєва. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 412 с. – Бібліогр.: с. 410-411. – ISBN 978-966-918-108-4 (Заг.); 978-966-918-109-1 (Т.1) : 300.00.
- Горбунов, А. Перевірка операторів ринка харчових продуктів: роз'яснення та рекомендації фахівців [Текст] / А. Горбунов, Н. Самойленко // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 10. – С. 15-21.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 22-41/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : метод. рек. до виконання лаборатор. робіт ( ч.1) / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 08-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 99 с.
- Грабовська, О. В. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рекоменд. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Єрмак, С. О. Методологія стратегічного управління інклюзивним розвитком інноваційної діяльності підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Єрмак С. О. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Одеса : ОНПУ, 2021. – 44 с.
- Іванченкова, Л. В. Системний підхід до побудови інформаційно-аналітичної (моніторингової) підстими управління харчовим підприємством [Текст] / Л. В. Іванченкова // Економіка та держава. – Київ, 2019. – № 3. – С. 62-66.
- Використання заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів у харчових технологіях [Текст] / С. В. Камінська, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко, ін. та // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2021. – № 4. – С. 129-139.
- Капустян, А. І. Наукові основи розробки фукнціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Капустян А. І. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 43 с.
- Коваль, О. О. Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Коваль О. О. ; 05.18.05 - технологія цукристих речових та продуктів бродіння. – Київ : ІПР, 2021. – 20 с.
- Компанцев, Д. В. Белковые изоляты из растительного сырья: обзор современного состояния и анализ перспектив развития технологии получения белковых изолятов из растительного сырья [Текст] / Д. В. Компанцев, и. М. Привалов, Э.Ф. и др. Степанова // Масложировой комплекс. – Київ, 2018. – № 2. – С. 28-33.
- Кравченко, М. Ф. Робоча програма підготовки до кваліфікаційниого екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Л. В. Ткаченко ; Каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 02-41/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Кравченко, М. Ф. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 43 с.
- Кравченко, М. Ф. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Innovative Food Product : робоча програма/ Course Outline / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Круглякова, В. В. Управління інноваційним потенціалом суб'єктів господарювання харчової промисловості України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Круглякова В. В. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Львів : ЛНУ ім. І. Франка, 2018. – 20 с.
- Купріна, Н. М. Теоретико-методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах її персистентної трансформації [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Купріна Н. М. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Одеса : Ін-т пробл. ринк та екон.-екол. дослідж., 2021. – 40 с.
- Кучкова, О. В. Розвиток логістичної діяльності підприємств м'ясопереробної промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Кучкова О. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – 20 с.
- Ладанюк, А. П. Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів [Текст] [Текст] : (мережеві структури, адаптація, діагностика та прогнозування): монографія / А. П. Ладанюк, Н. А. Заєць, Л. О. Власенко. – Київ : Ліра-К, 2018. – 310 с. – Бібліогр.: с.303-310. – ISBN 978-617-7320-34-9 : 228.00.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв (Розділ 3) [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 02 дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Лисенко, О. Фальсифікація продовольчих товарів: види, передумови та особливості у вітчизняних реаліях [Текст] / О. Лисенко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 6. – С. 64-73.
1
2
|