Електронний каталог

664
К78          Кравченко, М. Ф.
    Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Innovative Food Product : робоча програма/ Course Outline / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.

   ос магістр/ Master гз 24 Сфера обслуговування/ Services спец. 241 Готел.-ресторан. справа/ Hotel and Restaurant Business спеціалізац. Ресторан. бізнес/Restaurant Business


УДК 664:330.341.1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'