Електронний каталог

К78          Кравченко, М. Ф.
    Робоча програма підготовки до кваліфікаційниого екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Л. В. Ткаченко ; Каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 02-41/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.

   ОС «бакалавр»; галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", напрям підготовки 051701"Харчові технології та інженерія". спеціалізація "Технології в ресторанному господарстві".


УДК 664

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'