Електронний каталог

664
Г75          Грабовська, О. В.
    Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.

   ос бакалавр гз 18 Виробництво та технології спец. 181 Харч. технології. Технологія та орг. ресторан. бізнесу освіт. програма Ресторан. технології та фуд-дизайн


УДК 664:330.341.1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'