Електронний каталог
менеджмент ресторанного обслуговування
Документи:
- Готельне господарство:основні показники,оцінка якості послуг [Текст] : Навч.посібник / Уклад.В.К.Федорченко. – К. : КІТЕП, 1999. – 76с. – Бібліогр.:75с. – ISBN 966-581-111-8 : 10.00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.А.Бовш, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 480/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70c. – 30,00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 431. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 74 с. – 80.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 700. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 64 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 698. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 98 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Турист. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 963. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 101 с. – 85.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Турист. та курорт.-рекреац. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 765. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 68 с. – 65.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування",напрям підготовки 030601 "Менеджмент", професійні спрямування"Менеджмент тур. індустрії","Менеджмент готельно-ресторан. бізнесу","Менеджмент вистав. діяльн.", освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 80 с. – 40.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування",напрям підготовки 030601 "Менеджмент", проф. спрямування"Менеджмент тур. бізнесу","Менеджмент готельно-ресторан. бізнесу","Менеджмент виставкової діяльності", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 102 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань0306"Менедж. і адмініструв.",напрям підготов.030601"Менедж.",спец.03060101"Менедж. орг. і адмін."спеціаліз. "Менедж. тур. бізнесу","Менедж. готельно-ресторан. бізнесу","Менедж. виставкової діяльності", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 44 с. – 25.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1737. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 90 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", проф. спрямування "Менеджмент туристичного бізнесу", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 95 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування",напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спец.03060101 "Мендж. орг. і адміністрування", спеціаліз."Менедж. тур. бізнесу", "Менедж. готельно-ресторан. бізнесу","Менедж. вистав. діяльн.", окр "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 46 с. – 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спец.03060101"Менедж.орг.і.адміністрування" спеціалізаціі "Менеджм. турист. бізнесу", "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1163-15-14. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 54 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", проф. спрямування "Менеджм. турист. бізнесу", "Менеджм. готел.-ресторан. бізнесу", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам.1145. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 102 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", спец. 03060101 "Менедж.орг.і.адміністрування" спеціалізаціі "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 597. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 56 с. – 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менедж. і адміністрування", спец. 03060101 "Менедж.орг.і.адміністрування" спеціалізаціі "Менедж. орг. торгівлі"," Менедж. мит. справи", "Менедж. персоналу"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т економіки, менедж. і права. – зам. 969. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 79 с. – 40.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спеціалізац."Менедж.орг.і.адміністрування", ("Менедж. готел.-ресторан. бізнесу"), освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1162-12-15. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 100 с. – 52.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 712. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 714. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 63 с. – 38.00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 174/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 35,00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.С.С.Кравцов; КНТЕУ, Каф. туризму та рекреації. – 1398/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 93c. – 35,00.
- Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания [Текст] : Учеб.пособие / Пер.с англ. – М. : РМАТ, 1997. – 82с.
- Менеджмент ресторанных услуг [Электронный ресурс] [Текст] : учебное пособие для ВУЗОВ; электронное издание / Щетинина Е.Б.- автор; Экслибрис. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium - II; 256 Мб ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / [авт.: Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашкова] ; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 374с. – Бібліогр.:с.164-168. – ISBN 966-629-347-1 : 40.77.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 429с. + CD-ROM. – Бібліогр.:с. 190-194. – ISBN 978-966-629-479-4 : 45.00.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – 2010. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00, 450 пр.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : програмний продукт ZATR / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2012. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00. – Систем. требования: Windows 98/ME/2000/XP; 10248768; 64 Мб ОП; видео: 2 Мб; CD-ROM 4-х.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 1010/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Програма державного іспиту спеціальності "Менеджмент організацій" спеціалізації "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" на освітньо-кваліфікаційному рівні "спеціаліст", "магістр" [Текст] / уклад.: Т.І.Ткаченко, Н.О.П`ятницька, С.В.Мельниченко та ін.;Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 830/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 c. – 13,04.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 997/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 47,00.
- Технологія обслуговування [Текст]. – 2002.
- Knight, J. B. Quantity food production, planning, and management [Текст] / J. B. Knight, L. H. Kotschevar. – 3rd ed. – New York : John Wiley & Sons, Inc., 2000. – 500 p. – ISBN 0-471-33347-6 : 75.00.
- Белошапка, М. И. Технология ресторанного обслуживания [Текст] : Учеб.пособие для образовательных учреждений начального профессионального образования / М. И. Белошапка. – М. : Академия, 2004. – 223с. – (Профессиональное образования). – ISBN 5-7695-1343-8 : 38.52.
- Бовш, Л. А. Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : програма / Course Summary / Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Богушева, В. И. Бары и рестораны.Искусство обслуживания [Текст] / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : Феникс, 2000. – 352с. – ("Учебники и учебные пособия "). – ISBN 5-222-00455-4 : 10.00;12.00.
- Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 08-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Менеджмент готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / Н. І. Ведмідь, М. В. Босовська, А. М. Расулова, Л. Д. Романчук ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – ПП 01-44/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Ведмідь, Н. І. Менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] : зб. тест. завдань / Н. І. Ведмідь, М. В. Босовська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 06-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 68 с.
- Волкова, И. В. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть [Текст] / И. В. Волкова, Я. И. Миропольский, Г. М. Мумрикова. – 4-е изд. – М. : Флинта,Наука, 2005. – 184с. – ISBN 5-89349-513-6;5-02-010228-8 : 22.26.
- Кабушкин, Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : Учеб.пособие для студ.вузов / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. – Мн. : Новое знание, 2000. – 216с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-22-6 : 26.97;27,27.
- Кабушкин, Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. – 2-е изд. – Мн. : Новое знание, 2001. – 215с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-61-7;9789856516613 : 27.27.
- Калашников, А. Ю. Кафе, бары и рестораны:Организация, практика и техника обслуживания [Текст] / А. Ю. Калашников. – М. : Проспект, 2004. – 380с. – ISBN 5-98032-438-0 : 19.68.
- Карл, Уильям Л. Организация обслуживания на предприятиях массового питания [Текст] : Пер с англ. / Уильям Л. Карл. – М. : Сирин, 2002. – 151с. – (Классика менеджмента). – ISBN 5-86567-036-Х : 17.28;16.80.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 631с. – ISBN 966-629-176-2 : 31.08; 35.00.
- Менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Management : програма/Course Summary / С. В. Мельниченко, М. Г. Бойко, Н. І. Ведмідь, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19 с.
1
2
|