Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424
K61
Knight, J. B.
Quantity food production, planning, and management
[Текст] / J. B. Knight, L. H. Kotschevar. – 3rd ed. – New York : John Wiley & Sons, Inc., 2000. – 500 p. – 75.00.
ISBN 0-471-33347-6
ББК У424.0-21я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Зал іноземної літератури
1
1
Теми документа
Каталог книг/М/менеджмент ресторанного обслуговування
Каталог книг/І/іноземна література
Каталог книг/І/іноземна література на англійській мові
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'