Електронний каталог

429
Н31          Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 997/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 47,00.

   ОС "бакалавр", галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальність 073 "Менеджмент", спеціалізація "Готельний і ресторанний менеджмент".


УДК 005

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 10





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'