Електронний каталог
Григоренко О.М.
Документи:
- Computer Aided Design [Text] [Текст] = Системи автоматизованого пректування: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration", 24 "Servis Industry"; specialtуі 073 "Management", 241 "Hotel and restaurant business"; specializations "Hotel and restaurant business" / author: O.Hryhorenko, Engineering and technical disciplines Department. – Kyiv : KNUTE, 2017. – 182 p. – Bibliography: p. 129-131. – 37.00.
- Використання ЕОМ у харчових виробництвах [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
- Інженерна графіка [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Т.В. Савченко, О.М.Григоренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 468/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 37c. – 20,00.
- Інженерна та комп'ютерна графіка [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних занять / авт.Т.В. Савченко, О.М.Григоренко, Л.М.Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 14/19 (замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 91 c. – 28,00.
- Інженерна та комп'ютерна графіка [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.Т.В. Савченко, О.М.Григоренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 258/19 (замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 32 c. – 25,00.
- Інженерна та комп'ютерна графіка [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.В. Савченко. О.М.Григоренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 592/17 (замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 18 c. – 19,00.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 429с. + CD-ROM. – Бібліогр.:с. 190-194. – ISBN 978-966-629-479-4 : 45.00.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – 2010. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00, 450 пр.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : програмний продукт ZATR / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2012. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00. – Систем. требования: Windows 98/ME/2000/XP; 10248768; 64 Мб ОП; видео: 2 Мб; CD-ROM 4-х.
- Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Основи наукових досліджень" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" і 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 02 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / уклад. І.М. Грищенко, О.М. Григоренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 538/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 25 с. – 3,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з курсу "Технологічне проектування підприємств" [Текст] : для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, О.М. Григоренко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 431/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 40 с. – 5,43.
- Методичні рекомендації до виконання курсових проектів з дисципліни "Технологічне проектування закладів ресторанного господарства" [Текст] : ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. О.М. Григоренко. – 583/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 96 c. – 6,44.
- Моніторинг та впровадження новітніх технологій продуктів оздоровчого харчування в Україні [ Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / М.І. Пересічний (кер.НДР), М.Ф. Кравченко, О.М. Григоренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 199 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Основи наукових досліджень [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: О.М.Григоренко, І.М.Грищенко; Каф. технології та орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 93 с. – Бібліогр.: с. 92-93. – 24.00.
- Програма та методичні рекомендації до проходження стажування і написання звіту зі стажування магістрів [Текст] : спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 254/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 93 с. – 5,88.
- Проектування готелів і курортів [Текст] : Програма та робоча програма / Авт. С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 146/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 34 c. – 17,00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч .посіб. для студ. вищ. навч.закл. / А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, С.Л.Шаповал [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 339с. : іл. – Бібліогр.: с. 338-339. – ISBN 978-966-629-472-5 : 120.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1083/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 33,00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.М. Григоренко, Д.В. Федорова, Н.М. Стукальська. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 170 с. : іл. – Бібліогр.: с. 167-170. – 41.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : Програма і робоча програма / Каф. технології та організації ресторанного господарства; уклад. О.М. Григоренко, С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов. – 527/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 5,90.
- Робоча програма комплексної з фаху та переддипломної практики [Текст] [Текст] / авт. О.М. Григоренко, С.М. Пересічна, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1096/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.
- Робоча програма та методичні рекомендації до написання звіту з преддипломної практики студентів [Текст] : заочної форми навчання спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 608/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 42 с. – 4,71.
- Синтез та дослідження фізико-хімічних характеристик композитних матеріалів для використання в приладах і товарах з НВЧ випромінюванням [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / В. Душейко (кер.НДР), Б. К. Пасальський, О. М. Григоренко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ. – Київ, 2006. – 45 с. – (КНТЕУ).
- Технологічне проектування підприємств [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. фаху "Менеджмент організацій" усіх форм навчання / уклад.:В.П.Яцин,О.М.Григоренко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 156с. – 14.31.
- Ювелірні товари та побутові годинники [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т.М.Артюх, Л.В.Черняк, О.І.Сім`ячко, І.В.Григоренко. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 291с. – (Серія "Товарознавство"). – Бібліогр.: с. 290-291. – ISBN 978-966-629-482-4 : 53.00.
- Григоренко, О. М. Оптимізація технології виробництва оздоблювальних напівфабрикатів зниженої енергетичної цінності [Текст] / О. М. Григоренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.56-60.
- Григоренко, О. М. Проектування готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotels and restaurants Design : програма / course summary / О. М. Григоренко, Л. А. Карпенко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 04-43 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Григоренко, О. М. Проектування готелів і курортів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotels and Resorts Design : програма / Course Summary / О. М. Григоренко, Л. А. Карпенко ; каф. інженер.-техн. дисциплін. – 03-43 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Григоренко, О. М. Проєктування крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тест. завдань / О. М. Григоренко, Л. А. Карпенко ; каф. дизайну та інжинірингу. – ПП 01-43/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Григоренко, О. М. Дизайн персонажів [Електронний ресурс] [Текст] = Character design : програма / Course Summary / О. М. Григоренко, В. В. Козік ; каф. дизайну та інжинірингу. – 11-43/П22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 11 с.
- Григоренко, О. М. Художнє проєктування [Електронний ресурс] [Текст] = Artistic Design : програма/Course Summary / О. М. Григоренко, В. В. Козік ; каф. дизайну та інжинірингу. – 10-43/П22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 14 с.
- Григоренко, О. М. Використання овочевої сировини у виробництві кондитерських виробів [Текст] / О. М. Григоренко, О. А. Крилов // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.29-31.
- Григоренко, О. М. Інновації у громадському харчуванні та визначення їх конкурентоспроможності [Текст] / О. М. Григоренко, А. О. Медвєдєва, Г. Т. П'ятницька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.176-182.
- Грищенко, І. М. Основи наукових досліджень [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. М. Грищенко, О. М. Григоренко, В. О. Борисейко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 186с. – ISBN 966-629-008-1 : 12.37.
- Козік, В. В. Художнє проєктування [Електронний ресурс] [Текст] = Artistic Design : робоча програма/Course Outline / В. В. Козік, Т. А. Белянська ; каф. дизайну та інжинірингу. – 28-43/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Криворучко, М. Ю. Дизайн інтер'єру, меблів та обладнання [Електронний ресурс] [Текст] = Interior, Furniture and Equipment Design : програма/Course Summary / М. Ю. Криворучко ; каф. дизайну та інжинірингу. – 09-43/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 12 с.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) для лікувально-профілактичного харчування з використанням біологічно активних добавок (еламін,кріопорошки,висівки та зародки пшениці,кріпова олія) [Текст] / В. П. Кульчицька, П. А. Карпенко, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – К. : Чорнобильінтерінформ, 1996. – 136с. – 4.00;10,50.
- Мазаракі, А. Ідентифікація контенту національного брендингу [Текст] / А. Мазаракі, Г. П'ятницька, О. Григоренко // Вісник КНТЕУ. – Київ, 2019. – № 2(124). – С. 5-33.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 631с. – ISBN 966-629-176-2 : 31.08; 35.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- П'ятницька, Г.. Григоренко О. Діагностика ринку послуг ресторанного господарства [Текст] / Г.. Григоренко О. П'ятницька, В. найдюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №1(25). – С. 38-60.
- П'ятницька, Г. Т. Інновації у розвитку підприємств ресторанного господарства: міжнародні тренди та українські реалії в умовах домінування ринкових загроз [Текст] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко // Підприємництво і торгівля. – Львів : Львівського ТЕУ, 2017. – № 21. – С. 119-128.
- П'ятницька, Н. О. Автоматизована інформаційна система менеджменту громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Н. О. П'ятницька, В. Т. П'ятницький, О. М. Григоренко. – К. : КДТЕУ, 2000. – 140с. – ISBN 966-7376-38.8 : 6.00;5.00;3.00.
- П`ятницька, Г. Розвиток ринку алкогольних напоїв в Україні [Текст] / Г. П`ятницька, Н. Ракша, О. Григоренко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 17-26.
- Харчування людини і сучасне довкілля:теорія і практика [Текст] : Монографія / М. І. Пересічний, В. Н. Корзун, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 525с. – ISBN 966-629-067-7 : 37.36.
- Пересічний, М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії-теорія та практика [Текст] [Текст] : монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – Київ : Медекол МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999. – 232с. : іл.;табл. – Бібліогр.:С.209-231. – ISBN 966-95521-5-Х : 3.50;3.00.
- Романенко, Р. П. Дизайн анімації і відеоряду [Електронний ресурс] [Текст] = Animation Motion design : програма / Course Summary / Р. П. Романенко, О. М. Григоренко ; каф. інженер.-техн. дисциплін. – 12-43/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
1
2
|