Електронний каталог

211
П84          Проектування закладів ресторанного господарства (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1083/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 33,00.

   ОС "магістр", ГЗ "Виробництво та технології", спец-ть 181 "Харчові технології", спец-ція "Ресторанні технологія"


ББК Н71+Н712.5+Ж2

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'