Електронний каталог

213
П78          Програма та методичні рекомендації до проходження стажування і написання звіту зі стажування магістрів [Текст] : спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 254/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 93 с. – 5,88.


ББК Л99

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'